;

Det här är de flesta frågor som kunderna ställer och våra svar

Varför ska jag lita på din tjänst?​

Vi är professionella inom detta område och har gjort detta med 100% framgång i flera år. Förutom vittnesmål från våra kunder kan du besöka vår webbplats för att se några exempel på dokument och exempel på video. Vi får minst 2 till 7 beställningar dagligen från kunder runt om i världen och de rekommenderar alltid våra tjänster till andra när de får sina dokument. Så var säker på vår legitimitet. köpa körkort online

Hur kan jag förnya körkortet när det löper ut ??

ja du kan förnya ditt körkort hos oss när det löper ut, vi kan köp ditt körkort från utlandet, från stockholm och för äldre människor. vi kan också köp körkortet och Köp körkortet i Finland

Hur mycket kostar körkortet?

Ett körkort på den här webbplatsen kostar 700 euro och kan gå upp till 1800 pund beroende på vilka kategorier som begärs. Kostnaden för att skicka din förare ingår i denna betalning. Dessutom sker köp av en drivrutin i två omgångar, en före och en under den extremt säkra leveransen av dokumentet. köpa körkort online.

Hur lång tid tar det att köpa och få körkort från oss?

Licensen skickas med rekommenderad post (leveranstid från 1 till 2 dagar) till den adress som anges i ansökningsformuläret. Du kommer också att få ett leveransspårningsnummer för att personligen kontrollera statusen för din leverans.

I vilken motorcykel är körkort registrerat?

Tillståndet är registrerat hos den kommun som ligger närmast din position. Om du till exempel är i Amsterdam kommer detta att registreras via en motoriseringsavdelning i Amsterdam för att göra genomförandet av ditt körkort så öppet som möjligt.

Hur ser jag till att jag får riktiga pass eller andra dokument som webbplatsen erbjuder?

När vi skickar ditt dokument skickar vi också en verifieringsdisk, telefonkod och en länk till en databas som du använder för att verifiera dokumentets äkthet. Verifieringsskivan låter dig se all information lagrad i det antagna databassystemet. Om du ser din information i systemet betyder det att ditt dokument är ett riktigt dokument. Därför måste du använda dokumentet lagligt.

Och är min information som köpare skyddad och konfidentiell?

Vi respekterar våra kunder, särskilt av denna anledning, vi använder säkra krypterade betalnings- och kontaktmetoder som hjälper till att upprätthålla och säkerställa konfidentialiteten för våra kunders information. Datainsamlingstjänsterna är helt och fullständigt krypterade och uppgifterna är helt oåtkomliga för tredje part och hackare.

Vilka betalningsmetoder accepterar du för att köpa körkort online?

Vi använder bara mycket säkra och ospårbara betalningsmetoder för säkerheten för kunder och våra, den betalning vi använder mest och genom cryptocurrency, till exempel Bitcoins. Du kan också göra en banköverföring. Western Union och Money Gran accepteras också här.

Open chat