;

Vilken licens att köpa

du behöver inte plugga körkort online, det är här du kan köpa ditt körkort, vi hjälper dig att välja den bästa kategorin som passar din fordonstyp. När du köper ditt köp registrerat svenskt körkort väljer du den kategori du vill ha. köp b-licens, snabb körskola. Du kan välja mellan olika kategorier av svenska körkort beroende på din biltyp. Vi erbjuder alla kategorier när du köper ett svenskt körkort. Vi instruerar dig också var du hittar ditt körkortnummer hos oss. webbkörkort online. Och hur mycket körkortet kostar är inte mycket.

plugga körkort online

Körkort kategori AM

15 år; Moped klass I (EU-moped) Behörighet AM ger även rätt att köra: Moped klass II Traktor a (gjorda för en hastighet på högst 40 km/tim) Motorredskap klass II (gjorda för en hastighet på högst 30 km/tim).

köp registrerat svenskt körkort

Körkort kategori A1

16 år; 1. Tvåhjulig lätt motorcykel (Max 125 cm3 och 11 kW samt ett förhållande mellan nettoeffekt och tjänstevikt som inte är över 0,1 kW/kg) 2. Trehjulig mc (max 15 kW) Behörighet A1 ger även rätt att köra: Moped klass I och klass II Traktor a (gjorda för en hastighet på högst 40 km/tim) Motorredskap klass II (gjorda för en hastighet på högst 30 km/tim) Terränghjuling och snöskoter (om du tog körkortet före den 1 januari 2000).

köp körkort på nätet

Körkort kategori A2

18 år 1. Tvåhjulig mellanstor motorcykel (max 35 kW och ett förhållande mellan nettoeffekt och tjänstevikt som inte är över 0,2 kW/kg. Om det är en motorcykel som är strypt till 35 kW eller lägre får den ursprungliga nettoeffekten inte vara högre än 70 kW) 2. Trehjulig mc (max 15 kW) Behörighet A2 ger även rätt att köra: Moped klass I och klass II Traktor a (gjorda för en hastighet på högst 40 km/tim)

Körkort kategori A

24 år (20 år vid 2 års innehav av A2) (21 år för trehjuling mc över 15 kW) 1. Tvåhjulig tung motorcykel (oavsett slagvolym och effekt). 2. Trehjulig tung motorcykel (över 15 kW). Behörighet A ger även rätt att köra: Moped klass I och klass II Traktor a (gjorda för en hastighet på högst 40 km/tim) Motorredskap klass II Terränghjuling och snöskoter

Körkort kategori B

Personbil och Lätt lastbil med en totalvikt av högst 3,5 ton med tillkopplat släp till maximal sammanlagt totalvikt 3 500 kg. Däröver endast lätt släpfordon till sammanlagt totalvikt 4 250 kg. Personbil med totalvikt överstigande 3,5 ton om föraren har ett B-körkort utfärdat innan 1 juli 1996. Terrängvagn, ej i kommersiellt bruk Traktor, ej med flera tillkopplade vagnar i kommersiellt bruk. Motorredskap klass I (= Motorredskap som är konstruerat för en högsta hastighet som överstiger 30 km/tim) och klass II Tre- och fyrhjulig motorcykel Terrängskoter om körkortet är utfärdat före 1 januari 2000.

registrerat svenskt körkort

Körkort kategori B1

B1 är en särskild behörighet för fyrhjuliga motorcyklar som i Sverige ingår i behörighet B. Anledningen till att behörigheten syns i fält 9 på körkortets baksida är att körkortets utformning styrs av en EU-modell som är gemensam för alla medlemsstater. plugga körkort online

köp registrerat svenskt körkort online

plugga körkort online för Körkort kategori BE

Personbil eller Lätt lastbil med ett eller flera släpfordon oavsett släpvikt. (Släpens sammanlagda bruttovikt får dock aldrig vara tyngre än fordonets begränsade släpvikt. – N.B. 19 januari 2013: Nyhet. Regeln om att släpets totalvikt inte får överskrida bilens tjänstevikt tas bort: plugga körkort online gratis. Den tidigare begränsningen att släpvagnens totalvikt inte får överskrida bilens tjänstevikt tas bort för att förenkla reglerna för att köra med släpvagn. Bilar har idag en registrerad högsta tillåtna släpvagnsvikt, det anses som tillräckligt och därför behövs inte längre någon jämförelse till bilens tjänstevikt.) Traktortåg samt tung terrängvagn i kommersiellt bruk

plugga körkorköp registrerat svenskt körkort onlinet online gratis

Körkort kategori C1

Tung lastbil med en totalvikt på högst 7,5 ton och personbil med en totalvikt över 3,5 ton men inte över 7,5 ton. Man får också dra en släpvagn med en totalvikt på högst 750 kg.

Köp svenskt körkort

Körkort kategori C1E

Bil som omfattas av behörighet C1 eller B. Man får även dra en eller flera släpvagnar om bilens och släpvagnarnas sammanlagda totalvikt inte är högre än 12 000 kg.

Körkort kategori C

Tung lastbil och personbil med en totalvikt över 3,5 ton. Man får också dra en släpvagn med en totalvikt på högst 750 kg.

plugga teori körkort online

Körkort kategori CE

Bil som omfattas av behörighet C. Man får även dra en eller flera släpvagnar utan viktgräns.

Körkort kategori D1

Buss som är gjord för högst 16 passagerare utöver föraren och med en längd som inte är över 8 meter. Man får också dra en släpvagn med en totalvikt på högst 750 kg

plugga till körkort online

Körkort kategori D1E

Buss som omfattas av behörighet D1. Man får även dra en eller flera släpvagnar utan viktgräns.

Körkort kategori D

Buss oavsett antal sittplatser och längd. Man får också dra en släpvagn med en totalvikt på högst 750 kg.

Körkort kategori DE

Buss som omfattas av behörighet D. Man får även dra en eller flera släpvagnar utan viktgräns. köp registrerat svenskt körkort.

plugga körkort online

Open chat